Stop af hjertemedicin – med et sug i maven

20140213_161438I dag skal jeg gøre noget, som jeg længe har glædet mig til og alligevel frygter lidt, nu hvor vi står i det. Jeg skal stoppe Lillebrors hjertemedicin. Den medicin han har fået, da han har haft vild og pludslig arytmi 2 gange. Begge gange på hospitalet og med overvågningsudstyr på. Og nu skal jeg stoppe medicinen herhjemme, hvor det bare er mit blotte øje og moderlige instinkter, der skal observere. Og det finder jeg faktisk skræmmende.

Har spurgt en masse ind til, hvad jeg skal holde øje med. Og svaret lyder: Høj puls og generel utilpashed.

Det er jo en kende svært med et barn med en høj respirationsfrekvens og en presset lunge, der ofte ikke er helt på toppen, da maden kræver luft, han ikke har nok af. Ved godt, at respirationsfrekvens og puls ikke er det samme, men det kan være svært at skelne, hvad der er hvad med det blotte øje.

Men jeg skal gøre det og kan han undvære medicinen, skal han selvfølgelig det! Og så skal vi ikke op på bestemte tidspunkter af natten og give medicin – og det forstået aldrig værende ens med de tidspunkter, han skal have mad på sonden…

Men nu er det sket: Jeg har givet den sidste dosis og smidt flasken ud. Foreviger den her for at markere øjeblikket. Nu forhåbentlig allersidste gang, han har fået noget, der skal hjælpe hjertet. Herfra skal, SKAL!, det kunne klare arbejdet selv på normal vis. Og dermed basta, blev der sagt!

med emneordet , ,

One thought on “Stop af hjertemedicin – med et sug i maven

  1. Helle siger:

    Uhh skræmmende ikke at vide, hvad der sker når man fjerner medicin. Husker godt følelsen….
    Jeg håber det kommer til at gå problemfrit, at Lillebror nu er fri for hjertemedicin. Dejligt at det ser ud til, at han ikke behøver den mere 🙂
    Min dreng får stadig medicin dagligt for sine hjertefejl – håber han også kan undvære den en skønne dag.
    Held og lykke med stoppet – basta 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: